Център за Преводи и Легализации Резон

Лиценз

Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.

ИСТОРИЯ

В началото на 1991 година „Съюз на преводачите в България” е единствената организация, лицензирана да извършва преводи. Нейният адрес е: гр. София, ул. „Граф Игнатиев” 16.

Благодарение на късмета, двама приятели и състуденти забелязват тази пазарна ниша и наемат офис на ул. „Граф Игнатиев”14.

Разположението на офиса и по-голямата външна реклама довеждат и първите клиенти. А те довеждат следващите … И така вече 23 години.

На разглеждащите тази интернет страница може да им изглежда смешно, но едно от конкурентните предимства на новата компания от самото начало е било … ползването на компютри и принтери, а не на пишещи машини.

”ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ РЕЗОН” убеждава много от преводачите от „старата гвардия” да започнат да работят с компютри. Веднъж престрашили се, те никога не се връщат към пишещата машина.

През годините „ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ РЕЗОН” отваря няколко нови офиса:

За своите 23 години съществуване „ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ РЕЗОН” е превел общо над 800 000 страници.

От първият ден на своето съществуване до днес „ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ РЕЗОН” не е напускал първия си офис на ул. „Граф Игнатиев” 14.

Няма друга преводаческа агенция в България, която повече от 23 години да продължава да посреща своите клиенти на един и същи адрес.

ISO 9001:2008

ISO 9001 сертификат

ISO 9001 сертификат


Наши Клиенти

Нашите Клиенти