ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Езици /Арабски език

Арабски език

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Център за преводи “Резон” предоставя пълен набор от преводачески услуги от и на арабски език.

> (или اللغة العربية) е един от най-разпространените езици в света и в момента е на пето място по отношение на брой ползващи го . По света има около 294 милиона души говорещи езика.

Съвременният стандартен арабски е официален език в редица страни около Близкия изток и в Африка.

Арабският е език се пише и чете отдясно наляво, вместо отляво надясно, както четете сега.

Като семитски език, арабският има голям брой диалекти подразделени на три категории: кораничен или класически арабски, съвременен стандартен арабски и разговорен или ежедневен арабски.

Нашите клиенти изискват най-вече превод на съвременен стандартен арабски език.

Ключово умение, което притежават преводачите е да могат да гарантират,че форматирането на вашия документ съответства на изискванията на арабския език.

Когато форматирането ви е напълно обърнато спрямо това на изходния език, това представлява уникално предизвикателство, с което всички наши преводачи на арабски са способни да се справят, така че можете да сте сигурни, че съдържанието на вашия превод ще бъде преведено коректно.

Превод от български на арабски

За българо-арабски преводи ние използваме само опитни преводачи с роден арабски, които работят с всички арабски диалекти (модерен стандарт, коран, Персийски залив, египетски и др.), всички от които са специализирани в различни области на превода, давайки най-качествени преводи за нашите клиенти. След това се уверяваме, че форматирането е правилно, осигурявайки окончателен превод на арабски с отлично качество.

Превод от арабски на български

Независимо дали вашата задача за превод от арабски на български е сложна и техническа или е по-основна като стил, център за преводи „Резон” разполага с опитни преводачи, които да ви предоставят качествен превод.

Нашата компания е специалист по арабски преводи и има специфичен опит в следните области:

Ние гарантираме постоянно отлично качество на арабския превод във всяка от тези различни области, като се уверяваме, че възлагаме всеки превод на най-подходящия специализиран екип от висококвалифицирани арабски преводачи, коректори и редактори.

В комбинация с използването на нашата технология за превод и нашата изключителна гъвкавост по отношение на нуждите на клиентите, това води до професионални и надеждни услуги за превод на/от арабски, които нашите редовни клиенти ценят.

Преводите на/от арабски могат да бъдат заверени, нотариално и легализирани, за да отговарят точно на вашите изисквания.

За безплатна незабавна оферта, моля, попълнете формуляра за запитване или се свържете с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.