ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Услуги /Технически преводи

Технически преводи

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Технически преводи

Център за преводи „Резон” е специализиран в предоставянето на професионален технически превод.

Имаме богат опит в преводи от областта на Информационните технологии, Телекомуникациите, Транспорта, Изчислителната техника, Електрониката, Машиностроенето, Селското стопанство, преводи на технически ръководства за потребителя или превод на производствени или инженерни документи.

Когато става въпрос за технически преводи, най-важното е да се преведе правилно терминологията.

Преводачите ни са добре запознати с терминологията използвана в дадената индустрия.

Прецизното внимание към езиковите и технически детайли ни позволи да развием силни дългосрочни взаимоотношения с водещи компании в инженеринга, както и в производствената и ИТ индустрията.

Гордеем се със спечеленото доверие, постигнато в резултат на постоянните ни усилия към усъвършенстване , точност и последователност в спазването на строгите изисквания на клиента.

Работим c документи във всички формати, чието оформление се запазва, каквото е в изходния вариант. Това е важно, в случай че в документа присъстват схеми, таблици и обозначения, тясно свързани с техническия текст.

Център за преводи „Резон” разполага с опита и ресурсите да изпълни вашия проект навреме, качествено и в рамките на разумен бюджет.

За големи проекти, изискващи изпълнение в кратки срокове, притежаваме ресурс да сформираме екипи от преводачи, които са специализирани в съответната техническа област.

Свържете се център за преводи „Резон” за повече информация относно услугата ни технически преводи. Ние ще отговорим на вашите въпроси максимално бързо.

За безплатна незабавна оферта, моля, попълнете формуляра вдясно или се свържете с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.