ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Услуги /Медицински преводи

Медицински преводи

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Медицински преводи

Център за преводи „Резон” предоставя всеобхватни и гъвкави медицински преводачески услуги на медицински институции и фармацевтични компании , както и на частни лица, нуждаещи се от превод на медицински документи.

Това, което отличава медицинския превод от другите видове превод е високоспециализираната му лексика, която изисква преводачът да притежава отлични познания в конкретната медицинска терминология.

Точността е всичко при медицинските преводи. За разлика от други области, в медицинските преводи терминологията трябва да е 100 % вярна. Един сгрешен термин може да е буквално фатален.

Ние от Център за Преводи „Резон” разбираме колко е чувствителна темата за медицинските преводи, и че в повечето случаи на нашите клиенти им предстои лечение в чужбина и правим всичко, което е по силите ни за предоставяне на абсолютно акуратни преводи.

За да постигнем това, работим само с професионални преводачи, които, освен че притежават нужната квалификация за превод, имат опит в работата в съответната област на медицинската професия.

Разполагаме с преводачи с медицинско образование и дългогодишен опит в медицинските преводи.

Това гарантира, че преводът, извършен от Център за преводи „Резон” ще бъде напълно верен и точен превод на изходния документ.

Контролът на качеството е първостепенен за медицинските преводи.

Неточният превод може да има тежки медицински и правни последици и поради тази причина Център за преводи „Резон” разработи строг процес за контрол на качеството, който се спазва за всички документи, които се ангажираме да преведем, колкото и малки да са.

Вашият превод първо ще бъде възложен на преводач, чието обучение и опит отразяват нуждите на въпросния текст. След завършване, документът ще бъде редактиран-процес, при който езикът на целевия документ се проверява стриктно за точност и последователност. Гарантираме професионално отношение и отговорност.

В Център за преводи „Резон” поверителността на клиента е от първостепенно значение.Ние напълно разбираме колко е важно да се поддържа строга конфиденциалност Наясно сме и от какво значение са дните, когато става дума за лечение и даваме приоритет на медицинските преводи, без това да компрометира качеството.

Медицинските преводи се извършват на следните документи:
 • Имунизационен паспорт
 • Медицинско свидетелство
 • Диагнози и изследвания
 • Епикризи
 • Анамнези
 • Рецепри и лекарски бележки
 • Описания и инструкции на лекарствени продукти
 • Лабораторни анализи на фармацевтични продукти
 • Медицински статии, маркетингови документи в областта на фармацията
 • Инструкции за употреба на медицински уреди
 • Медицинска литература

Ако имате каквито и да е въпроси относно медицински преводи или легализация на документи, моля не се колебайте да се свържете с нас на rezon@bulinfo.net.

Ние ще Ви консултираме напълно безплатно, а нашите оферти са необвързващи!

За безплатна незабавна оферта, моля, свържете се с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.