ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Езици /Френски език

Френски език

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Център за преводи “Резон” предоставя пълен набор от преводачески услуги от и на френски език.

Френският (français) е един от най-разпространениете езици в света. Той играе важна роля на европейските бизнес пазари и в Европейския съюз. Комуникацията на френски език на високо професионално ниво става все по-необходимо условие, както за отделния човек, така и за бизнеса. Установяването на пряка връзка с институциите и партньорите е по-важно от всякога, а от качеството на представените материали зависи начина, по който ще бъдете посрещнат и възприет от насрещната страна, като гражданин или представител на фирмата си.В световен мащаб френският в момента има 120 милиона говорещи го като роден език и 52 милиона души, които го ползват като втори език.

Канадският френски, известен още като квебекски френски, се говори като роден от около 20,2% от населението на Канада или около 7,2 милиона души.

В Белгия се говори Белгийски фреснки, в Швейцария – швейцарски френски.

В Център за преводи „Резон” нашите преводачи се грижат за превод на и от всички френски диалекти. Така че, независимо дали имате нужда от преводи на канадски, тогоански или може би сенегалски френски, нашата агенция за преводи е в добра позиция да се справи с вашите изисквания.

Използваме само опитни преводачи, чийто роден език е френски, специализирани в редица различни области на превода, за да дадем възможно най-добрите резултати за нашите клиенти. Преводите от /на френски се коригират и форматират, за да отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент, което гарантира отличен продукт.

Нашата преводаческа агенция е специализирана във висококачествени преводи от/на френски език и има специфичен опит в следните сектори:

Ние гарантираме високо качество на френски превод във всяка от тези области като възлагаме всеки превод на най-подходящия специализиран екип от висококвалифицирани френски преводачи, коректори и редактори.

Ние също така предоставяме услуги за устен превод на френски в София.

За безплатна незабавна оферта, моля, попълнете формуляра за запитване или се свържете с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.