ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Езици /Италиански език

Италиански език

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Център за преводи “Резон” предоставя пълен набор от преводачески услуги от и на италиански.

Италианският е основен европейски език, като в момента той е роден на около 67 милиона души.

Както много от нас знаят, италианският не е еднакъв навсякъде. В рамките на Италия речникът, изразите и понякога дори граматическите конструкции се променят от един регион на друг (помислете за неаполитанските или флорентинските диалекти) Швейцарският италиански също не е изключение.

Швейцарският италиански е един от 3-те официални езика, които се говорят в Швейцария и с около 720 000 говорещи е третият най-говорим език след швейцарския немски и швейцарския френски.

За всички наши задания за превод от български на италиански ние използваме опитни преводачи с роден италиански език, специализирани в широк набор от области, както и варианти (като швейцарски италиански), за да дадем възможно най-добрите резултати за нашите клиенти. Документите се коригират и форматират, за да отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент, което дава отличен продукт.

Превод от италиански на български

Независимо от предметната област и обхвата на вашия италианско-български превод, ние гарантираме, че ще използваме високо акредитирани преводачи, когато възлагаме вашите проекти. Нашите италианско-български преводачи имат богат опит в редица области, от правни договори до клинични изпитвания, така че ще бъдете в добри ръце!

Център за преводи „Резон” е многосекторен специалист по преводи и има специфичен опит в следните области:

Избирайки правилния екип от преводачи, коректори и редактори, ние гарантираме постоянно и отлично качество на работа във всяка от тези различни области.

В съчетание с използването на нашата технология за превод и нашата изключителна гъвкавост по отношение на нуждите на клиентите, това води до професионална и надеждна преводаческа услуга, която нашите редовни клиенти ценят.

Ние също така предоставяме услуги за устен превод на италиански в София.

Нашите преводи могат да бъдат заверени, нотариално и легализирани, за да отговарят точно на вашите изисквания.

За безплатна незабавна оферта, моля, попълнете формуляра за запитване или се свържете с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.