ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Езици /Испански език

Испански език

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Център за преводи “Резон” предоставя пълен набор от преводачески услуги от и на испански език.

Испанският език (español)  е най-разпространеният романски език – говорен от около 548 млн. души Той е вторият по разпространение език след китайския. За около 470 млн. души той е роден език и третият най-говорим език в света (след английски и китайски). По-голямата част от испаноговорящите групи живеят в Латинска Америка.

Произхождащ от Испания, от където по-късно е бил пренасян от испанските изследователи и колонизатори в западното полукълбо и други части на света, през последните пет столетия, испанският е един от петте най-говорими езика в света и един от шестте официални езика на Обединените нации. Той е един от най-важните световни езици (заедно с английския и френския), който се говори на всички континенти: най-вече в Северна и Южна Америка, Европа и някои части на Африка и Азия.

Голямото му значение се дължи и на международното разпространение и признатост на испаноезичната литература, филмова индустрия, телевизионна индустрия и музикална индустрия в глобализирания пазар.

Европейският испански е различен от латиноамериканския испански. Има допълнителни по-фини разлики между езика в различните страни на Латинска Америка.

Превод от/на испански

Независимо дали задачата за превод от/на испански е сложна и специфична като терминология или е по-основна, Център за преводи „Резон” разполага с преводачи с опит в редица области, от медицинска до техническа терминология.

Център за преводи „Резон” е водещ многосекторен специалист по испански преводи в следните области:

Възлагаме всеки отделен превод на най-подходящия специализиран екип от висококвалифицирани испански преводачи, коректори и редактори, като по този начин гарантираме постоянно и отлично качество на испанския превод.

В комбинация с използването на преводачески технологии и нашата гъвкавост по отношение на нуждите на клиентите, това води до професионална и надеждна преводаческа услуга, която редовните ни клиенти очакват и ценят.

Разбира се, нашите испански преводи могат да бъдат нотариално заверени и легализирани, за да отговарят точно на вашите изисквания.

Ние също така предоставяме услуги за устен превод от/на испански в София.

За безплатна незабавна оферта, моля, попълнете формуляра за запитване или се свържете с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.