ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Езици /Шведски език

Шведски език

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Център за преводи “Резон” предоставя пълен набор от преводачески услуги от и на шведски език.

Шведският език е северногермански език говорен от около 10 млн. души основно в Швеция и отчасти във Финландия. Силно взаимо разбираем е с норвежки и датски. Заедно с други нордически германски езици, шведският произхожда от старонорвежки- общият език на германските племена, живеещи в Скандинавия през ерата на Викингите. Понастоящем това е най-разпространеният севрногермански език по брой на говорещите.

Книжовният шведски, който е използван от повечето шведи, е националният език на Швеция, който е еволюирал от централните шведски диалекти през XIX и е установен като официален през началото на XX век. Някои диалекти се различават съществено от книжовния език в граматиката и речника и невинаги са взаиморазбираеми с книжовния шведски език.

Шведският език играе роля на европейските бизнес пазари и в ЕС.

За превод от /на на шведски език ние от център за преводи „Резон” използваме само опитни преводачи с роден шведски език – способни да превеждат на няколко шведски диалекта (стандартен, норландски, свеаландски, готландски и др.).Преводачите ни са специализирани в различни области на превод, така че да предоставим възможно най-добрите резултати на клиентите. След превод, документите се форматират и коригират, за да се осигури максимално качество на крайния продукт.

Независимо дали вашата задача за превод от/на шведски е сложна и техническа или е по-основна като стил, агенцията ни винаги разполага с преводачи с опит в редица области, от техническа до юридическа терминология.

Център за преводи „Резон” е водещ многосекторен специалист по шведски преводи и неговите области на опит включват следното:

Ние възлагаме всеки отделен превод на най-подходящия специализиран екип от висококвалифицирани шведски преводачи, коректори и редактори, като по този начин гарантираме отлично качество на шведския превод във всяка от тези области.

В съчетание с използването на технология за превод и изключителната ни гъвкавост по отношение на нуждите на клиентите, това води до професионална и надеждна услуга за превод от/на шведски език, която нашите редовни клиенти очакват и ценят.

Шведските преводи, разбира се, могат да бъдат нотариално заверени и легализирани, за да отговарят точно на вашите изисквания.

Ние също така предоставяме услуги за устен превод на шведски в София.

За безплатна незабавна оферта, моля, попълнете формуляра за запитване или се свържете с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.