ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Езици /Китайски език

Китайски език

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Център за преводи “Резон” предоставя пълен набор от преводачески услуги от и на китайскии език.

Китайският (中文) е най-разпространеният език в света по отношение на брой говорещи езика. Той има редица диалекти, едни от които са мандарин и кантонски. Тенденцията е да заема все по-голямо място на глобалните бизнес пазари. В световен мащаб китайският мандарин се ползва от над 850 милиона говорещи го като роден и втори език.

Има два варианта в писмените системи: опростен (简体) и традиционен китайски (繁體). Можем да предоставим преводи и в двата набора от знаци.

За Китайската народна република (континентален Китай), Сингапур и Малайзия се нуждаете от превод на опростен китайски йероглиф, за Хонг Конг, Макао, Тайван и повечето чуждестранни китайски общности, имате нужда от традиционен китайски.

За устен превод на китайски трябва да знаете точния китайски диалект на говорещия. Това е от решаващо значение, тъй като много китайски диалекти не са взаимно разбираеми.

Превод от/на китайски

За преводите от/на китайски ние използваме опитни преводачи, специализирали в редица различни области на превода, за да дадем възможно най-добрите резултати за клиентите. След това се уверяваме, че форматирането е правилно, осигурявайки цялостен окончателен превод с отлично качество.

Нашата компания е многосекторен специалист и има специфичен опит в следните области:

Ние гарантираме постоянно отлично качество на китайския превод във всяка от тези различни области, като се уверяваме, че възлагаме всеки превод на най-подходящия специализиран екип от висококвалифицирани китайски преводачи, коректори и редактори.

Център за преводи „Резон” редоставя услуги за устен превод на китайски език в София.

За безплатна незабавна оферта, моля, попълнете формуляра вдясно или се свържете с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.