ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Езици /Полски език

Полски език

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Център за преводи “Резон” предоставя пълен набор от преводачески услуги от и на полски език.

Полският (język polski) е един от най-важните езици в Европа. Той играе все по-значима роля на европейските бизнес пазари и в Европейския съюз. След руския, това е най-разпространеният славянски език, с около 38 милиона говорещи го като роден език и още осем милиона говорещи го като втори език.

Превод от български на полски

Ние използваме опитни преводачи с роден полски език за всички наши българо-полски преводи, които са специализирали в различни области на превода, за да дадем възможно най-добрите резултати за нашите клиенти. Документите се коригират и форматират, за да отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент, което води до отличен полски превод.

Превод от полски на български

Независимо дали вашата задача за превод от полски на български е сложна и техническа или е по-основна като стил, Център за преводи „Резон” винаги разполага с опитни преводачи, които да осигурят висококачествен превод в редица области, от техническата, бизнес терминологията до медицинската.

Център за преводи „Резон” е водещ многосекторен специалист по полски преводи и има специфичен опит в следните области:

Ние възлагаме всеки превод на най-подходящия специализиран екип от висококвалифицирани полски преводачи, коректори и редактори, като по този начин гарантираме постоянно и отлично качество на полския превод във всяка от тези области.

В комбинация с използването на преводачески технологии и нашата изключителна гъвкавост по отношение на нуждите на клиентите, това води до професионална и надеждна преводаческа услуга, която редовните ни клиенти ценят.

Ние също така предоставяме услуги за устен превод на полски език в София.

За безплатна незабавна оферта, моля, попълнете формуляра за запитване или се свържете с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.