ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Езици /Украински език

Украински език

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Център за преводи “Резон” предоставя пълен набор от преводачески услуги от и на украински език.

Украинският език ( українська) е източнославянски език, говорен от около 32 млн - 45 млн души (основно етнически украинци) в Украйна, Полша, Словакия, Румъния, Молдова, Русия и други. Смята се за втори или трети най-говорен славянски език, в зависимост от статистиките които се използват.

Превод от/на на украински

Ние използваме опитни преводачи с майчин украински език за всички наши преводи от български на украински. Всички те са специализирали в редица области на превода, за да дадат възможно най-добрите резултати за нашите клиенти. След това се уверяваме, че форматирането е правилно, което е особено важно за език като украинския, коригираме документа от опитна, професионална трета страна и предоставяме превод с отлично качество.

Независимо дали вашият превод от/на украински е сложен и технически или по-основен, Център за преводи „Резон” разполага с точния екип от преводачи, с опит в редица области, от техническата терминология до терминологията на фармацевтичната индустрия.

Център за преводи „Резон” е водещ многосекторен специалист по украински преводи и неговите области на опит включват следното:

Ние възлагаме всеки отделен превод на най-подходящия специализиран екип от висококвалифицирани преводачи, коректори и редактори, като по този начин гарантираме постоянно и отлично качество на украинския превод във всяка от тези области.

В комбинация с използването на преводачески технологии и нашата изключителна гъвкавост по отношение на нуждите на клиентите, това води до професионална и надеждна преводаческа услуга, която редовните ни клиенти очакват и ценят.

Разбира се, украинските преводи могат да бъдат нотариално заверени и легализирани, за да отговарят точно на вашите изисквания.

Ние също така предоставяме услуги за устен превод на украински в София.

За безплатна незабавна оферта, моля, попълнете формуляра за запитване или се свържете с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.