ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Услуги /Финансови преводи

Финансови преводи

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Финансови преводи

Финансовият превод е тясно специализирана област, в която ние сме едни от водещите експерти.

Център за преводи „Резон” регулярно извършва финансови преводи за големи български и чуждестранни финансови институции и корпорации.

Документите, касаещи сферата на финансите, са разнообразни и доста специфични, затова и познаването на конкретните термини и финансови процеси е задължително, за да бъде изготвен адекватен превод.

Това най-често са счетоводни документи, финансови отчети, баланси, протоколи, доклади, банкови преводи и извлечения, удостоверения, фактури, документи за кредитиране и инвестиции, ревизионни актове, данъчни справки и други.

Важна особеност са цифрите, кодовете, идентификациите, които присъстват в този тип текстове.За коректен превод на банкови и финансови документи е задължително спазването на стандарта на изписването на сумите.

Ние постигаме високо качество на нашите финансови преводи, като използваме само най-висококвалифицираните преводачи, които имат богат опит в сектора на финансовите услуги , банковото дело и счетоводството , познават много добре терминологията и са преминали специално обучение по финансови преводи.

Гарантираме:
  • Точност
  • Качество
  • Бързина
  • Конфиденциалност

Моля, свържете се с център за преводи „Резон” за изготвяне на индивидуална оферта за превода на Вашите финансови документи.

За безплатна незабавна оферта, моля, попълнете формуляра за запитване или се свържете с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.