ЦЕНТЪР ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ
Начало / Езици /Гръцки език

Гръцки език

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Център за преводи “Резон” предоставя пълен набор от преводачески услуги от и на гръцки език.

Гръцкият (Ελληνικά) е един от най-важните езици в Европа. Гърция е сновен играч на европейските бизнес пазари и в Европейския съюз. Гръцкия говорят около 12 милиона души, за които той е роден и още 4-5 милиона души говорят гръцки като втори език.

Всички наши гръцки преводачи са високо квалифицирани професионалисти и преводите ни от/на гръцки език са с отлично качество.

Преводачески услуги от български на гръцки

За българо-гръцки преводи ние използваме само опитни преводачи с майчин гръцки език, всички специализирали в различни области на превода, за да дадем възможно най-добрите резултати за нашите клиенти. Документите се коригират и форматират, за да отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент, което дава отличен продукт.

Преводачески услуги от гръцки на български

Независимо дали задачата ви за превод от гръцки на български е сложна и натоварена с терминология или е по-основна като стил, Център за преводи „Резон” винаги разполага с опитни преводачи.

Всички наши преводи от гръцки на български се извършват от високо акредитирани специалисти.

Център за преводи „Резон” е многосекторен специалист по гръцки преводи и има специфичен опит в следните области:

Ние възлагаме всеки превод на най-подходящия специализиран екип от преводачи, коректори и редактори, като по този начин гарантираме постоянно и отлично качество на гръцки превод във всяка от тези области.

В съчетание с използването на нашата технология за превод и нашата изключителна гъвкавост по отношение на нуждите на клиентите, това води до професионална и надеждна услуга за превод от/на гръцки, която нашите редовни клиенти ценят.

Ние също така предоставяме услуги за устен превод от/на гръцки в София.

За безплатна незабавна оферта, моля, попълнете формуляра за запитване или се свържете с нас във всеки от нашите офиси в София и Варна.

Направете запитване
Моля, попълнете задължителните полета
Вашето запитване е в процес на изпращане
Няма избран файл
Общ Лимит: 15MB
Лиценз
Център за Преводи и Легализации "Резон" притежава лиценз от Консулски Отдел на МВнР от 1991 година.